Alles wat je moet weten over vzw's

© Abhi Sharma

Start za 12 maart '22
10:00 - 12:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle tarieven

Waar Republiek
Sint-Jacobsstraat 36
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil je weten wat een vzw is en aan welke voorwaarden en voorschriften die moet voldoen? Janes Antonissen zet het op een rijtje: het verschil tussen vzw en feitelijke vereniging, wat er in de statuten moet staan, de taken van de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur, de rechten en plichten van bestuurders, het wat en hoe van publiceren, hoe het juist zit met verzekeringen, boekhouding en fiscaliteit.

Sessies

 • za 12 maart '22
  10:00 - 12:00
  Republiek - Dakkantoor Republiek
 • za 19 maart '22
  10:00 - 12:00
  Republiek - Dakkantoor Republiek
 • za 26 maart '22
  10:00 - 12:00
  Republiek - Dakkantoor Republiek
 • za 2 april '22
  10:00 - 12:00
  Republiek - Dakkantoor Republiek

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 24
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 20
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Janes Antonissen

Janes Antonissen was zowat zijn hele carrière actief in diverse functies in het zakelijke…
Meer over Janes Antonissen

In samenwerking met

 • Cultuurbeleid Stad Brugge