Anselm Adornes en zijn Jeruzalemkapel

© Creative commons

wandeling en bezoek

Start vrijdag 07 mei 2021
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 15 euro
Alle tarieven

Waar Jan van Eyckplein
Jan van Eyckplein
8000 Brugge

Meer info over de locatie

Begeleiding

Wie was Anselmus Adornes? Was hij een Schotse edelman? Waarom en wanneer kwam zijn familie zich vestigen in Brugge ? Wat is de link met Jeruzalem ? Tijdens een wandeling van anderhalf uur leer je één van de belangrijkste figuren van Brugges 'Gouden periode' goed kennen! Aansluitend bezoek je het domein van Anselm Adornes met de nieuw aangelegde tuin als primeur.

Praktisch

We starten op het Jan van Eyckplein en eindigen bij de Jeruzalemkapel. We beperken de groep tot 9 personen en een gids. Het dragen van een mondmasker is verplicht.

Sessies

 • vrijdag 07 mei 2021
  14:00 - 16:00
  Jan van Eyckplein - Default

Locatie

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  18 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  15 euro
 • Sociale prijs
  3 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Frank Laperre

Meer over Frank Laperre

In samenwerking met