Atelierbezoek - Sylvie De Meerleer en Alice Vanderschoot

© Jean Godecharle, 2023 / Alice Vanderschoot

Start do 20 april '23
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 20
Alle tarieven

Waar Atelier Sylvie De Meerleer
Stokveldelaan 15
8200 Sint-Michiels

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe kan je een potloodlijn, een arcering, een object, een uitbeelding best begrijpen? Door het kunstwerk aandachtig te ‘lezen’, er vragen over te stellen en jouw oplossing te vinden.

Een gesprek met de kunstenaar verrijkt dat inzicht... of doorbreekt het net. Je ervaart dit zelf tijdens een kleinschalig atelierbezoek aan twee jonge Brugse kunstenaars: Sylvie De Meerleer (sylviedemeerleer.com) en Alice Vanderschoot (alicevanderschoot.be). André Baert begeleidt de dialoog.

Praktisch

We spreken eerst af bij het atelier van Sylvie in Sint-Michiels. Dan verplaatsen we ons per fiets of met de wagen naar het atelier van Alice in Assebroek (Blydhove). Kom dus met de auto of met de fiets (we fietsen samen onder begeleiding).

Sessies

 • do 20 april '23
  14:00 - 17:00
  Atelier Sylvie De Meerleer - Atelier Sylvie De Meerleer

Locatie(s)

 • Atelier Sylvie De Meerleer Stokveldelaan 15
  8200 Sint-Michiels Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 24
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 20
 • Sociale prijs
  € 4
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Andre Baert

André Baert, docent KustGidsen Syntra-West, is gids voor Mu.ZEE Oostende, Ten Bogaerde Koksijde en…
Meer over Andre Baert