Au bout de mes rêves - moderne kunst in Rijsel

© Creative Commons

Bezoek aan de Vanhaerents Art Collection

Start wo 13 december '23
11:15 - 12:45

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 16
Alle tarieven

Waar Le Tripostal
Avenue Willy Brandt 22
59000 Rijsel

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We bezoeken de prestigieuze tentoonstelling van de Torhoutse familie Vanhaerents “Au bout de mes rêves”, met tekst en uitleg in het Nederlands door Raf Devriendt. De Vanhaerents Art Collection is één van de grootste privéverzamelingen van hedendaagse kunst in België en brengt werk van internationale gevestigde en aanstormende kunstenaars samen. Je bewondert een 75-tal kunstwerken van 40 kunstenaars in de grootse ruimtes van Le Tripostal. Een unieke gelegenheid, dicht bij huis, om een selectie kunstwerken uit deze West-Vlaamse collectie te bewonderen.

Na afloop kan je vrij genieten van het mooie Rijsel in volle kerstsfeer. Indien gewenst en bij voldoende belangstelling voorzien we in de namiddag een geleid bezoek doorheen Vieux Lille (laat het ons weten: griet.provoost@avansa-brugge.be).

Praktisch

We spreken af in Le Tripostal (als je er binnen gaat, is er een grote ruimte. Gids Raf Devriendt zal daar vlakbij de ingang staan om je te verwelkomen).
Je komt dus op eigen houtje naar Rijsel.
Bereikbaarheid:
Met de auto (65 km vanuit Brugge): ondergrondse parkeergelegenheid ruim aanwezig in de omgeving.
Met de trein: Le Tripostal ligt vlakbij nabij treinstation van Euralille en Lille Flandres.
Met de Flixbus van Brugge (Station – Kant St-Michiels) naar Lille (Euralille) - Dagelijks om 9.10 en 9.40 - rechtstreekse rit van ca 1.10’ - Terug 17.10 of 20.05 - www.flixbus.be

In de prijs is de gids en de toegang tot de expo begrepen. Na afloop van het bezoek kan je vrij gaan lunchen en tijd spenderen in Rijsel. Heb je eventueel interesse in een geleide wandeling doorheen Vieux Lille, geef dan een seintje: griet.provoost@avansa-brugge.be.
Bij voldoende belangstelling organiseren we dit op maat tegen een extra vergoeding.

Sessies

 • wo 13 december '23
  11:15 - 12:45
  Le Tripostal - Le Tripostal

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 19,2
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 16
 • UiTPAS kansentarief
  € 3,2
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Raf Devriendt

Meer over Raf Devriendt