Behoud je gewicht, soigneer je spijsvertering

© Kathleen Demey

themadag met kookles

Start vr 18 februari '22
10:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 90
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een sterke spijsvertering is noodzakelijk voor een gezond lichaam. Je maag en milt zijn de belangrijkste organen van je spijsvertering. Sabine Martens, voedingsdeskundige, legt het je haarfijn uit. Je maag maalt je voeding fijn, je milt haalt er de fijnstoffelijke voedingsmiddelen uit om door te geven aan je longen en hart. Falen deze organen in hun werking dan loopt er heel wat mis in je lichaam: naast de typische spijsverteringsklachten zoals reflux, brandend maagzuur, misselijkheid, constipatie, diarree, ... kan je ook voedingstekorten krijgen, moeilijk afslanken, last krijgen van spataderen, aambeien en zoveel meer. Sabine leert je ook welke voeding en bereidingswijzen de maag en de milt sterk en krachtig houden. Ze geeft hierover uitleg tijdens een demo kookles.

Praktisch

Een volledig aangepaste maaltijd is in de prijs begrepen.

Sessies

 • vr 18 februari '22
  10:00 - 16:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 108
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 90
 • Sociale prijs
  € 18
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Sabine Martens

Sabine Martens woont in Brugge en heeft een zelfstandige praktijk als voedingstherapeute. Haar…
Meer over Sabine Martens