Bomenwandeling - Astridpark en Boninvest

© Wikipedia - Chris Vanassenbroeck

Start zo 4 juni '23
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Kiosk Koningin Astridpark
Stalijzerstraat
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Het Koningin Astridpark (het stadspark) is niet alleen een aangenaam park om te vertoeven, het is een wandeling op zondagmorgen meer dan waard. De site werd aangelegd in Engelse landschapsstijl door Egidius Rosseel en bezit een heel rijke bomenverzameling. Na een bezoek aan het park en zijn interessante (bomen)geschiedenis gaat het naar de Boninvest niet ver daar vandaan. Je wandelt van het plantsoen aan de overkant van de Conzettbrug langs de kanaalzijde naar de Gentpoort en keert dan via de Willemijnendreef en de Magdalenakerk terug naar het park. Het wordt een boeiende wandeling waarin natuur-en stadsgids Jan Casier je volop vertelt over groen, cultuur en geschiedenis.


Praktisch

Afsrpaakpunt: muziekkiosk Astridpark

Sessies

 • zo 4 juni '23
  10:00 - 12:00
  Kiosk Koningin Astridpark - Default

Locatie(s)

 • Kiosk Koningin Astridpark Stalijzerstraat
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Jan Casier

Jan Casier is natuurgids en stadsgids.
Meer over Jan Casier