Boost je geluk en positiviteit – lezing door Isolde Willems

© Isolde Willems

Start wo 12 oktober '22
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar De Cultuurfabriek
Stationsstraat 22
8340 Sijsele

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Nee, het leven is niet altijd één groot feest, dat heeft het voorbije jaar ons geleerd. Maar snakken we niet allemaal naar meer geluk en positiviteit? Goed nieuws: je hoeft niet te wachten tot het komt. Je hebt zelf veel meer invloed op je eigen geluk dan je denkt! In deze interactieve workshop vertelt talentencoach Isolde Willems je met een vleugje humor en een no-nonsense aanpak hoe je dit kan doen. Aan de hand van laagdrempelige oefeningen krijg je een frisse kijk op je leven. Wedden dat je daarna veel beter de kleine en grote gelukjes in je leven zal vinden?

Sessies

 • wo 12 oktober '22
  19:30 - 22:00
  De Cultuurfabriek - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Isolde Willems

Isolde Willems is oprichtster van "Binnendoor".Ze helpt mensen om lichtpuntjes te creëren in elke…
Meer over Isolde Willems