The Bridges: street-art langs de Vesten - per fiets

© Creative Commons

Start vrijdag 09 juli 2021
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: 8 euro
Alle tarieven

Waar Fontein Albertpark
Oostmeers 140
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

The Bridges is een initiatief van kunstenaar Wietse. Samen met hem beschilderen zeven Vlaamse en internationale artiesten een aantal Brugse gevels. Alle werken zijn dicht bij bruggen te vinden, langs de Vesten. De thema's zijn natuur en cultuur. Een mooi artistiek project dat Bruggelingen uitnodigt tot een aparte fietstocht. De vertrouwde Vesten, maar dan anders. Een tijdelijk traject, mis het niet.

Praktisch

We houden de groep beperkt en mondmaskers zijn verplicht. Breng je fiets mee. Zorg ervoor dat de remmen en de banden in goede staat zijn. Breng ook een stevig slot mee.

Sessies

 • vrijdag 09 juli 2021
  14:00 - 16:00
  Fontein Albertpark - Fontein

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  10 euro
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  8 euro
 • Sociale prijs
  2 euro
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Marie-Christine Leys

Meer over Marie-Christine Leys