Broodbeleg op basis van foodwaste - Workshop

© Sam Serveert

Circulair Festival Brugge

Start za 28 januari '23
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 25
Alle tarieven

Waar Korf
Naaldenstraat 4
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Zelf broodbeleg maken met groenten- en fruitresten biedt enorm veel creatieve mogelijkheden. Samen met Sam Janssens van Sam Serveert maak en proef je kleurrijke, smakelijke, hartige, zoete en vooral eenvoudige bereidingen voor op de boterham. De bereidingen zijn eenvoudig in de gewone keuken te integreren en worden ook erg gesmaakt door kinderen!

Sam Serveert redt onbeminde groenten en fruit van biologische oorsprong ‘met een hoek af’, seizoensgebonden overvloed, ten-minste-houdbaar-tot producten én een wildpluk aan noten, bloesems, bloemen, kruiden en meer. Dankzij o.a droogtechnieken worden de ‘overschotjes’ omgezet in exclusieve, (h)eerlijk gezonde, vitamine- en vezelrijke lekkernijen.


Deze activiteit vindt plaats in het kader van Circulair Festival Brugge, een initiatief van Avansa regio Brugge, De Republiek en Stad Brugge (Circular Hub Brugge & BruggeNaarMorgen): meer info en het volledige programma op www.circulairfestivalbrugge.be.

Praktisch

Breng een keukenmesje, plank, notenkraker en eventueel een short mee, en ga naar huis met tips en inspiratie om zelf aan de slag te gaan met loof, kontjes en andere resten.

Sessies

  • za 28 januari '23
    14:00 - 16:30
    Korf - Café

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 25

Begeleiding

Sam Janssens

Meer over Sam Janssens

In samenwerking met