Bruges by night - zang en muziek in de tuin van Gezelle

© Ivan Van de Capelle

Start di 24 augustus '21
19:00 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Guido Gezelle-museum
Rolweg 64
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen zingen ontspant, geeft energie, maakt blij en zorgt voor verbinding. Kortom, samen zingen is - net als lachen - goed voor je! We spreken bij schemeravond af in de sfeervolle tuin van het Gezellemuseum. Je ontdekt op een speelse manier de mogelijkheden van je eigen zangstem en je leert mooi in groep zingen. Wie een instrument bespeelt, kan dat meebrengen. Muzikant Bart Merlevede is ceremoniemeester van dienst en brengt een fijn repertoire liedjes en akkoorden mee.

Praktisch

Je hebt geen zangexpertise nodig. Enkel de zin om samen te zingen in een mooie en authentiek Brugse omgeving. Wie een begeleidend instrument (gitaar, ukelele...) heeft en kan spelen, mag dit meebrengen. Bij slecht weer zoeken we een (droge) oplossing en brengen we je tijdig op de hoogte.

Sessies

 • di 24 augustus '21
  19:00 - 21:00
  Guido Gezelle-museum - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Bart Merlevede

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te…
Meer over Bart Merlevede

In samenwerking met