Brugge ongezien, invisible, unseen - lezing

© Creative Commons

Start do 8 juni '23
19:30 - 21:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

'Brugge ongezien, invisible, unseen', het recente boek van Bruggekenners Nico Blontrock, Rudy De Nolf en Chris Weymeis, ontsluit verborgen plekken van onze stad. Plekken met een merkwaardige geschiedenis, stiile gevels met een bijzonder verhaal. Wist je dat je vroeger kon baden in de kelders van het Guilinizwembad? Dat het reliekschrijn van de Heilige Godelieve in de slaapkamer van de abdis staat? Dat er onder het Stadhuis een tunnel ligt die uitgeeft op de Reie? Mede-auteur Chris Weymeis vertelt je er alles over.

Sessies

 • do 8 juni '23
  19:30 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Chris Weymeis

Meer over Chris Weymeis