Brugge ontwaakt: natuurwandeling in de stad - dauwtrip met ontbijt

© Creative Commons

Zomerbar@HoT

Start zo 21 augustus '22
6:30 - 9:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar House of Time
Komvest 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Geen mooier moment voor een wandeling dan bij het krieken van de dag. Lege straten, verstilde gevels, roerloze parken. De stad op haar puurst, met een gouden randje. Tijdens deze dauwtrip kijken we hoe de natuur de stad binnen dringt. We focussen op stedelijke biotopen, zoals oever- en muurvegetatie, publieke parken, oude bleekweiden, kloostertuinen, bomenrijen en de beheersvormen die nodig zijn om al dit natuurschoon in stand te houden. Na de wandeling geniet je van een lekker ontbijt op de site House of Time. Een trip voor vroege vogels!

Praktisch

Zorg voor aangepaste kledij en goeie stapschoenen. We stappen 2u en sluiten af met een ontbijt.
Op 20 en 21 augustus 'kampeert' Avansa in de mooie en gezellige site House of Time. We bemannen er de bar en verzorgen enkele fijne activiteiten. Van harte welkom op deze zomerse rendez-vous.

Sessies

 • zo 21 augustus '22
  6:30 - 9:30
  House of Time - Pakhuizen

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Zomerbar@HoT - Avansa zomert in House of Time