Brugse architectuur in de 21ste eeuw – stadswandeling

© Creative Commons

20 jaar Brugge 2002

Start wo 16 februari '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Concertgebouw Brugge vzw
't Zand 34
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Ook al staat de Brugse binnenstad op de lijst van het werelderfgoed van de Unesco, toch verandert ze zienderogen. Sinds begin deze eeuw kan je doorheen de stad een nieuwe architecturale wind ontwaren. Velen zijn tegen, anderen juichen dit alles toe. Op deze wandeling ontdek je verschillende Brugse realisaties sinds 2002. Bij elke bouwkundige vernieuwing hou je even halt om de architectuur van de gevel of constructie tot je te laten spreken. De gids vertelt je ook welke visie eraan ten grondslag ligt.


Praktisch

We spreken af voor de ingang van het Concertgebouw.

Sessies

 • wo 16 februari '22
  14:00 - 16:00
  Concertgebouw Brugge vzw - Concertgebouw Studio 1

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Marie-Paule Wouters

gids voor S-wan
Meer over Marie-Paule Wouters

In samenwerking met