Cacao Take Over - Week van de Fair Trade

© Stad Brugge

KLIMAX Brugge 2023

Start za 7 oktober '23
13:00 - 18:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Markt Brugge
Markt
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Vier met ons 15 jaar Fair Trade Stad Brugge en 5 jaar heerlijk duurzame 'Sjokla' chocolade! Stap aan boord van onze chocolade-safari-bus en ontdek de verborgen verhalen achter jouw favoriete lekkernij.

Proef en werk met eerlijke chocolade tijdens onze heerlijke chocolade tastings en kookbattle en laat je verrassen door de rijke smaken die eerlijke handel met zich meebrengt. Test je kennis tijdens de cacao quiz en duik in een meeslepende chocolade escape room, waar je samen met vrienden en familie raadsels oplost om de geheimen van de cacao-industrie te ontrafelen!


Laat je meevoeren door de vrolijke deuntjes van jongerenradio Villa Bota, die de sfeer zullen versterken met geweldige muziek en prikkelende interviews over chocolade en eerlijke handel.


Mis deze unieke kans niet om deel te nemen aan workshops, gesprekken en activiteiten die je bewust maken van de impact van jouw keuzes als consument. Samen kunnen we een verschil maken voor boeren en producenten wereldwijd en tegelijkertijd genieten van heerlijke chocolade!

Meedoen?

Je hoeft niet in te schrijven.

Praktisch

Je hoeft niet in te schrijven.

Sessies

  • za 7 oktober '23
    13:00 - 18:00
    Markt Brugge - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Mira Van Damme

Meer over Mira Van Damme

In samenwerking met