Circulair eten. Wees een held met voeding - lezing

© Sam Serveert

Food Lab Session / KLIMAX Brugge 2023

Start wo 4 oktober '23
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wil jij de wereld veranderen met wat er op je bord ligt? Maak dan van jouw voedingskeuzes een krachtig statement. Ontdek met Sam Janssens van Sam Serveert hoe we samen een duurzamere toekomst kunnen creëren. Je krijgt interessante inzichten, praktische tips en verrassende feiten over de rol die voeding speelt in ons leven en onze planeet. Of je nu een gepassioneerde foodie bent, een bewuste consument, of gewoon nieuwsgierig bent naar hoe jij het verschil kunt maken, deze inspirerende lezing biedt waardevolle informatie die iedereen thuis kan toepassen. Hap per hap.

Praktisch

In de aansluitende workshopreeks 'Word een milieubewuste kok' (start op 25 oktober) breng je theorie in praktijk. Je leert concreet hoe je voedselverspilling vermindert, duurzame keuzes maakt en zo jouw ecologische voetafdruk verkleint.

Sessies

  • wo 4 oktober '23
    19:00 - 21:30
    Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

  • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
    8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Sam Janssens

Brugs sociaal-circulaire impact onderneemster Sam Janssens geeft onder de naam Sam Serveert…
Meer over Sam Janssens

In samenwerking met