Cocktails en mocktails

© Creative Commons

Start do 27 april '23
19:30 - 22:15

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 28
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Cocktails en mocktails, de kleurig gemengde drankjes naar ieders gading, met veel, weinig of geen alcohol. Mocktails voor een verjaardagsfeestje of party van kinderen of kleinkinderen, maar zeker ook als volwaardige alcoholvrij alternatief. Cocktails als aperitief, een namiddag in de tuin, voor een BBQ of bij de koffie. Franky Malbrancke, hotelschool Koksijde, toont je vol enthousiasme wat je wel en niet mag mengen, hoe je het doet en in welke glazen je alles serveert. Uiteraard mag je ook overal van proeven! Een verzorgde en afgewerkte cocktail of mocktail doet jou én je creatie blozen.

Sessies

 • do 27 april '23
  19:30 - 22:15
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 34
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 28
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Franky Malbrancke

Franky Malbrancke is technisch adviseur aan hotelschool Ter Duinen van Koksijde en is sommelier in…
Meer over Franky Malbrancke