Creatief met seizoensgroenten en verse kruiden

© Creative Commons

Start wo 8 juni '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 56
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De eerste nieuwe groenten en het frisse, wilde groen van het moment lenen zich perfect voor het maken van smaakvolle en vernieuwende vegetarische lentegerechten. Samen met Peter Vandermeersch van de Zonnekeuken, maak je zuiverende, volwaardige en doordachte vegetarische lentebereidingen. Je leert ook de typische ingrediënten en hun werking kennen en hoe je ze juist en goed verteerbaar kan bereiden. De recepten zijn steeds kleurrijk, eenvoudig en gemakkelijk in te passen in de dagelijkse keuken, ook bij gezinnen met kinderen. Deze kooklessen zijn bedoeld als kennismaking en zowel geschikt voor beginners als voor mensen met ervaring in de vegetarische keuken.


Praktisch

Breng een keukenschortje mee. Een volledige vegetarische maaltijd met bio-producten is in de prijs begrepen.

Sessies

 • wo 8 juni '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • wo 15 juni '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 67
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 56
 • Sociale prijs
  € 11
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch