De Avonden: schrijfatelier in Reakiro

© Stad Brugge

met de Brugse Stadsschrijvers

Start do 25 april '24
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 0
Alle tarieven

Waar Reakiro
Oude Oostendse Steenweg 43
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Marieke De Maré en Lara Taveirne, de eerste stadsschrijvers van Brugge, sprokkelen twee jaar lang verhalen in Brugge. Verhalen van vroeger en nu. Grote en kleine verhalen. Ze willen een kijkje nemen achter de gevels die zwijgen, achter de gezichten die ze kruisen op de fiets. Die verhalen willen ze op papier krijgen. Ook dat van jou!


Daarvoor organiseren ze De Avonden. Ze openen de deuren van bijzondere, inspirerende locaties en geven er schrijfateliers. Vierde locatie in de reeks is Reakiro, "een plek waar personen met een euthanasiewens omwille van ondraaglijk psychisch lijden terecht kunnen". Het is een plek waar je welkom bent voor een babbel, terecht kan met eventuele vragen, waar je kan instappen in individuele of groepsbegeleiding, of waar je gewoon even kan komen zijn zonder dat er gepraat hoeft te worden.

En tijdens De Avond in Reakiro kan je er dus ook komen schrijven.

Praktisch

De Brugse Stadsschrijvers sprokkelen twee jaar lang verhalen in Brugge. Op 25 april landen ze in Reakiro en helpen ze om jouw verhaal op papier te zetten. Je kan gratis deelnemen maar je moet wel inschrijven via: https://brugge.bibliotheek.be/agenda/de-avonden-reakiro

Voorkennis

Je hebt geen voorkenis nodig.

Sessies

  • do 25 april '24
    19:00 - 22:00
    Reakiro - Reakiro

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 0

Begeleiding

Lara Taveirne

Meer over Lara Taveirne

Marieke De Maré

Meer over Marieke De Maré

In samenwerking met