De Brugse Vesten met de fiets - 800 jaar in een groen 'vestje'

© Benny Proot

Start za 3 september '22
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 14
Alle tarieven

Waar Passantenfietsbrug
Boeveriestraat
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De Middeleeuwse verdedigingsgordel van onze mooie stad is sinds 1850 stap voor stap omgetoverd tot een unieke openbare ruimte waar het gezellig wandelen en fietsen is.Wil je alle verhalen over deze promenade leren kennen? Wil je ongekende plaatsjes ontdekken? De gids van S-wan neemt je graag per fiets mee langs de vesten.

Praktisch

We vertrekken en eindigen aan de Passantenfietsbrug.
Breng je fiets en een slot mee. Zorg ervoor dat de remmen en de banden in goede staat zijn.

Sessies

 • za 3 september '22
  14:00 - 17:00
  Passantenfietsbrug - Passantenfietsbrug

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 17
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 14
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Frank Laperre

Meer over Frank Laperre

In samenwerking met