De Erfgoedzolder van de Stadsschouwburg - geleid bezoek

© Michel De Pourcq

Erfgoed Leeft!

Start vr 22 maart '24
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar Stadsschouwburg
Vlamingstraat 29
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De Stadsschouwburg van Brugge herbergt een uitgebreide collectie scenografisch en theatertechnisch erfgoed. Je treft er uitzonderlijke stukken, van 19de-eeuws theatermeubilair tot belichtingsapparatuur. Experten onderzochten en inventariseerden deze collectie de voorbije jaren. Ook de Schouwburg maakte werk van waardering, ontsluiting en een visie op behoud en beheer. Het resultaat was een reeks zomertentoonstellingen die het theatererfgoed op een laagdrempelige en interactieve manier aan het publiek toonden. Een gids neemt je mee doorheen de geschiedenis van het gebouw en naar de collectie, die momenteel staat te schitteren op de ‘Erfgoedzolder’.

Praktisch

We spreken af voor de Stadsschouwburg.

Sessies

 • vr 22 maart '24
  14:00 - 16:00
  Stadsschouwburg - Default

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 9,6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • UiTPAS kansentarief
  € 1,6
  Heb je een leefloon of een verhoogde tegemoetkoming? Dan kom je in aanmerking komen voor het kansentarief. Wil je alle info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Gids Stadsschouwburg

Meer over Gids Stadsschouwburg

In samenwerking met