De impact van centen: voor jezelf en voor de wereld

© Creative Commons

infosessie

Start di 6 juni '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Begeleid door Guy Mattan bespreek je de impact van geld. Consumeren, sparen, beleggen, pensioen opbouwen... waar moet jij op letten en wat is de impact op jouw leven? Deze reeks gaat ook over wat we met onze centen kunnen doen voor onze directe omgeving en de wereld: duurzaam beleggen en crowdfunding komen uitgebreid aan bod. Tot slot staan we stil bij de geldindustrie: wat doet die met ons geld en wat betekent dat voor jou? We bespreken alles in kleine cirkel en gaan in mensentaal in overleg met elkaar.

Sessies

 • di 6 juni '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 14,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 2,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Guy Mattan

Econoom van opleiding, stond Guy tijdens zijn bancaire loopbaan bijna voortdurend in contact met…
Meer over Guy Mattan