De prozaïsten - voor wie graag verhalen schrijft!

© Creative Commons

Start za 3 februari '24
10:00 - 12:30

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 90
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je volgde al eerder een kennismakingsworkshop, een schrijfcursus en/of je hebt al wat schrijfervaring? Je schrijft vaak maar je hebt soms nog een duw in de rug nodig om tot nieuwe inzichten voor je verhalen te komen? Of: je wil gewoon weten wat anderen er van vinden? Dan zit je goed bij 'De prozaïsten'. In deze cursus gaan we echt diep in op je tekst en kijken samen hoe we die nog beter kunnen maken dan ze al was.

Praktisch

Deze cursus is geschikt voor wie de zomersworkshop schrijven, de reeks 'Starten met schrijven' of een andere cursus verhalen schrijven gevolgd heeft.

Sessies

 • za 3 februari '24
  10:00 - 12:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • za 24 februari '24
  10:00 - 12:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • za 9 maart '24
  10:00 - 12:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • za 23 maart '24
  10:00 - 12:30
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 108
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 90
 • UiTPAS kansentarief
  € 18
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

An Van Paemel

An Van Paemel studeerde Germaanse filologie. Ze is auteur van de roman Dansen op vluchtige noten…
Meer over An Van Paemel