Dicht bij afscheid - een blik op het levenseinde

© Creative Commons

Start wo 8 februari '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 12
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken: we moeten afscheid nemen van iemand die ons lief is. Voor de meeste mensen is het levenseinde onbekend terrein. En dat zorgt voor angst en onzekerheid. Het brengt rust en vertrouwen als je in grote lijnen weet wat je mag verwachten. Welke fases er zijn in het levenseinde, hoe verloopt een stervensproces? Hoe kan je de ander goed ondersteunen terwijl je ook zorg draagt voor jezelf? Hoe neem je in schoonheid afscheid? Of je nu zelf aan het einde van je leven gekomen bent, zorgt voor iemand of je wil voorbereiden op later: in deze sessies krijg je concrete info en tips voor meer comfort en minder stress.

Sessies

 • wo 8 februari '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 14
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 12
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Lieselot D’Hoest

Lieselot D’Hoest is gecertificeerd levenseinde doula en bezielster van ‘Akaal, dicht bij afscheid’,…
Meer over Lieselot D’Hoest