Digisessie: Artificiële Intelligentie: vloek of zegen?

© Pixabay

Start di 7 november '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Hoofdbibliotheek Biekorf
Kuipersstraat 3
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Onze digitale samenleving is een gigantische, nieuwe stap aan het zetten. Software op basis van artificiële intelligentie (kortweg AI) - zoals ChatGPT en Dall-E - creëert zelf nieuwe teksten en foto’s. Zo is supercomputer AlphaGo is beter dan de wereldkampioen van het bordspel Go. Ook in de medische wereld zijn de resultaten spectaculair. Maar hoe werkt AI nu precies? Welke apps en websites bestaan er? Hoe kun je er zelf nuttig gebruik van maken? En wat zijn de mogelijke gevaren voor onze maatschappij? In deze geanimeerde lezing gidst Kristof je via heel wat filmpjes en een uitgebreide demo door de wondere wereld van AI.

Sessies

 • di 7 november '23
  19:30 - 22:00
  Hoofdbibliotheek Biekorf - Default

Locatie(s)

 • Hoofdbibliotheek Biekorf Kuipersstraat 3
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met