Digisessie: Fiets- en wandelapps

© Martha de Jong-Lantink

Start do 28 maart '24
19:00 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek De Dijk
Blankenbergse Steenweg 221
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Fiets- en wandelkaarten, knooppunten op een briefje, een gps... het kan in vele gevallen vervangen worden door een fiets- of wandelapp. Als je dan toch die smartphone meeneemt! Tijdens deze sessie zetten we een aantal handige apps op een rijtje die je een aangename tocht kunnen bezorgen. Breng gerust je smartphone (of eventueel tablet) mee zodat je de apps kan installeren en je meteen je volgende fiets- of wandeltocht kan aanvatten.

Sessies

 • do 28 maart '24
  19:00 - 21:30
  Bibliotheek De Dijk - Bibliotheek De Dijk

Locatie(s)

 • Bibliotheek De Dijk Blankenbergse Steenweg 221
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Carine Spaens

Carine Spaens is tot haar spijt te vroeg geboren om een digital native te zijn. Toen ze…
Meer over Carine Spaens

In samenwerking met

 • Openbare Bibliotheek Brugge