Digisessie: Online shoppen en betalen

© Kristof D'hanens

Start do 8 februari '24
14:00 - 16:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Daverlo
Dries 2
8310 Assebroek

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

We kunnen er niet meer omheen: winkelen en betalen gebeuren steeds vaker online. Kristof staat stil bij verschillende betaalmogelijkheden zoals paypal, google en apple pay, payconiq en banking apps. Je krijgt ook informatie over het bijhouden van klantenkaarten, het maken van boodschappenlijstjes en het raadplegen van promofolders - allemaal online! Heb je moeite om rekeningen onder vrienden of familie te splitsen? Jawel, ook hiervoor zijn er tal van apps. Staat er een reis naar het buitenland gepland? Dan vertelt Kristof je meer over hoe je wisselkoersen kan bijhouden. Voor je het weet kan je als een volleerde klant online shoppen en betalen.

Sessies

 • do 8 februari '24
  14:00 - 16:30
  Bibliotheek Daverlo - Zaal

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • UiTPAS kansentarief
  € 1
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Kristof D'hanens

Kristof D'hanens heeft een missie: Vlamingen vertrouwder maken met apps, smartphones en…
Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met

 • Openbare Bibliotheek Brugge