Digisessie: Ontwerp je eigen kerstkaart met Canva

© Canva

Start vr 1 december '23
9:30 - 12:00

2 sessies

Prijs

Aangepaste prijs: € 10
Alle tarieven

Waar Bibliotheek De Dijk
Blankenbergse Steenweg 221
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Niets unieker en persoonlijker dan een zelf gemaakte kerstkaart. Moeilijk hoeft dat niet te zijn: met het programma Canva lukt het je zeker. Canva is online software waarmee je op een eenvoudige, snelle en gebruiksvriendelijke manier mooie kaarten, uitnodigingen, posters of flyers maakt. Daarbij kan je gebruik maken van een enorme bibliotheek aan kant-en-klare achtergronden, vormen, lijnen, teksten, knoppen, icoontjes, pijlen, infographics en illustraties. Maar je kan ook eigen foto's uploaden en gebruiken. Je ontwerpt 'in de cloud', maar het is natuurlijk ook mogelijk om je ontwerp te downloaden naar je eigen PC zodat je je kaart kan doormailen, printen of naar de drukker sturen.

Praktisch

Breng je eigen laptop en oplader mee om op te werken.
Breng gerust ook eigen foto's mee op stick of zorg ervoor dat je ze naar jezelf gemaild hebt.

Sessies

 • vr 1 december '23
  9:30 - 12:00
  Bibliotheek De Dijk - Bibliotheek De Dijk
 • vr 8 december '23
  9:30 - 12:00
  Bibliotheek De Dijk - Bibliotheek De Dijk

Locatie(s)

 • Bibliotheek De Dijk Blankenbergse Steenweg 221
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Aangepaste prijs
  € 10
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Mieke Vergote

Mieke Vergote is communicatieverantwoordelijke en docent grafische software bij CVO Creo.Als…
Meer over Mieke Vergote

In samenwerking met