Digisessie: Op tocht met fietsapps

© Martha de Jong-Lantink

Start di 6 juni '23
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek De Zorge
Moerkerkse Steenweg 190
8310 Sint-Kruis

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Fietskaarten, knooppunten op een briefje, een fiets-gps... het kan in vele gevallen vervangen worden door een fietsapp. Als je dan toch die smartphone meeneemt als je gaat fietsen! Tijdens deze sessie zetten we een aantal handige apps op een rijtje die je een aangename fietstocht kunnen bezorgen. Breng gerust je smartphone (of eventueel tablet) mee zodat je de apps kan installeren en je meteen je volgende fietstocht kan aanvatten.

Praktisch

Breng gerust je smartphone (of eventueel tablet) mee.

Sessies

 • di 6 juni '23
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek De Zorge - Default

Locatie(s)

 • Bibliotheek De Zorge Moerkerkse Steenweg 190
  8310 Sint-Kruis Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Carine Spaens

Carine Spaens is tot haar spijt te vroeg geboren om een digital native te zijn. Toen ze…
Meer over Carine Spaens

In samenwerking met