Digisessie: Slim zoeken met Google

© Pixabay

Start di 24 oktober '23
9:30 - 11:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels
Xaverianenstraat 13
8200 Sint-Michiels

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe formuleer je het best zoekvragen in Google? Op basis van welke criteria biedt Google zijn zoekresultaten aan? En hoe kan je zelf gerichter en slimmer zoeken met Google? Wat zijn de voor- en nadelen van Googles zoekfunctie? Frederik Vermeire wil iedereen op weg helpen in de digitale wereld. Daarom legt hij in deze digisessie uit hoe je het beste uit 'zoeken met Google' kan halen.

Sessies

 • di 24 oktober '23
  9:30 - 11:30
  Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels - Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels

Locatie(s)

 • Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels Xaverianenstraat 13
  8200 Sint-Michiels Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs: * als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt); * of als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent; * of als je een inkomen hebt dat onder de Europese Armoedegrens ligt: - alleenstaande zonder kinderen: 1.366 € - koppel zonder kinderen: 2.049 € / met 1 kind -14j: 2.459€ / met 2 kinderen -14j: 2.869 € / met 3 kinderen -14j: 3.279€ - alleenstaande met 1 kind -14j: 1.776 € - per extra kind jonger dan 14 jaar: 410 € extra / per extra kind vanaf 14 jaar: 683 € extra Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Onder de knop 'vragen' vind je meer informatie

Begeleiding

Frederik Vermeire

Bruggeling Frederik Vermeire is de drijvende kracht achter WiSEO, een bedrijf gespecialiseerd in…
Meer over Frederik Vermeire

In samenwerking met