Doe dan iets - muziektheatervoorstelling

© Trimuztache

Brugs klimaatfestival KLIMAX

Start do 6 oktober '22
13:30 - 15:30

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Stadsschouwburg
Vlamingstraat 29
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Deze muziektheatervoorstelling laat op originele wijze de probleemstelling rond de klimaatverandering zien. Deze totaalbeleving is bedoeld voor kinderen van 10 – 12 jaar.


'Doe Dan Iets' is een multimediaal theaterstuk waarin oorzaken en gevolgen van de klimaaturgentie door het versterkt broeikaseffect op bevattelijke wijze worden aangebracht voor kinderen vanaf 10 jaar. De ernstige gevolgen van deze problematiek worden niet uit de weg gegaan, al richt de voorstelling zich vooral op een positieve kijk die een aantal stappen voorstelt die kinderen van die leeftijd kunnen zetten in de strijd tegen verdere klimaatopwarming, al dan niet in schoolverband, thuis, met de klas, in klimaatbendes,…

Praktisch

Deze voorstelling is gereserveerd voor de Klimaatbende. Dit zijn Brugse basis MOS-scholen die samenwerken rond klimaat, zie www.brugge.be/klimaatbende.

We bieden graag 10 vrijkaarten aan voor wie ook deze inspirerende voorstelling wil bijwonen via het netwerk BruggeNaarMorgen. Wil je deel uitmaken van dit netwerk registreer je dan op www.brugge.be/klimaat.

Sessies

  • do 6 oktober '22
    13:30 - 15:30
    Stadsschouwburg - Default

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Koen Timmerman

Meer over Koen Timmerman

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project KLIMAX Brugge