Een droogbloemenkrans maken

© Fleur de Lies

Start di 18 oktober '22
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 50
Alle tarieven

Waar Dienstencentrum De Stip
Sint-Jozefsdreef 5
8020 Oostkamp

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Droogbloemen zijn hip en trendy en helemaal terug van weggeweest. Ze zijn trouwens niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Als je enkele goede bewaartips in acht neemt heb je er heel lang plezier van. Droogbloemen zijn het ideale middel om je interieur op te pimpen. Overtuigd? Samen met Fleur de Lies, leer je de techniek om een prachtige flower hoop (een bloemenkrans op een fijne cirkelvormige drager) te binden. Heb je geen groene vingers? Dat hoeft ook niet. Met de deskundige ondersteuning maak je vast een schitterende blikvanger voor je interieur!

Praktisch

De ring, de bloemen en het bindmateriaal zijn in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 18 oktober '22
  19:00 - 22:00
  Dienstencentrum De Stip - LDC De Stip

Locatie(s)

 • Dienstencentrum De Stip Sint-Jozefsdreef 5
  8020 Oostkamp Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 60
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 50
 • Sociale prijs
  € 10
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

lesgever Fleur de Lies

Meer over lesgever Fleur de Lies

In samenwerking met

 • Gemeentebestuur Oostkamp