Een houten lepel snijden

© Creative Commons

Start di 7 maart '23
19:00 - 22:00

5 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 95
Alle tarieven

Waar House of Time
Komvest 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Samen met Harald Lamon, één van de bezielers van Bushcraft West vzw en oprichter van het Lepelhuis, ga je aan de slag met ‘afval’hout. Net zoals onze verre voorouders, word je behendig in het snijden van lepels. Je leert welk eenvoudig handgereedschap je nodig hebt en hoe je dit veilig kan hanteren en onderhouden. Je krijgt ook heel wat info over hout oogsten, de soorten, de structuur en de eigenschappen. Dank zij verschillende klief- en snijtechnieken komt je eigen unieke exemplaar tevoorschijn. Je ervaart de rust en voldoening die eigen is aan een ambacht doordat je het hele proces van natuurlijk materiaal tot eindproduct zelf in handen hebt. Voorkennis of ervaring is niet nodig, enthousiasme des te meer.

Praktisch

Gereedschap en snoeihout zijn voorzien. Wie wil kan een eigen bijl of mes meebrengen. Breng ook een lat en een potlood mee.

Sessies

 • di 7 maart '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • di 14 maart '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • di 21 maart '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • di 28 maart '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen
 • di 4 april '23
  19:00 - 22:00
  House of Time - Pakhuizen

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 114
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 95
 • Sociale prijs
  € 19
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Harald Lamon

Al jaren trekt hij met Bushcraft West de natuur in met kinderen en groepen om ze…
Meer over Harald Lamon

In samenwerking met

 • House of Time