Juwelen van papier

© Creative Commons

Start do 18 november '21
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek De Schorre - Dudzele
Westkapelse Steenweg 58
8380 Dudzele

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Papier is een prachtig materiaal om mee te werken. En waar vind je zoveel papier als in een bibliotheek? Zelfs als een boek helemaal beduimeld en uitgelezen is kan het je nog veel plezier bezorgen. Anneke Fasseel van Faskyn leert je hoe je hiermee kralen in allerlei vormen kan maken. Die kralen verwerk je daarna in een origineel juwelensetje.

Praktisch

Alle materiaal is ter plaatse aanwezig. Breng indien nodig je leesbril mee.

Sessies

 • do 18 november '21
  19:00 - 22:00
  Bibliotheek De Schorre - Dudzele - Bibliotheek De Schorre - Dudzele

Locatie(s)

 • Bibliotheek De Schorre - Dudzele Westkapelse Steenweg 58
  8380 Dudzele Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Anneke Fasseel

Meer over Anneke Fasseel

In samenwerking met

 • Openbare Bibliotheek Brugge