Een sociaal netwerk voor iedereen - online

© appstublieft.be

Start woensdag 24 maart 2021
9:30 - 11:30

1 Sessie

Prijs

Standaardprijs: 5 euro
Alle tarieven

Waar Bij je thuis
via Zoom
Online Online

Meer info over de locatie

Begeleiding

Facebook kent intussen iedereen, maar er bestaan nog veel meer sociale netwerken. In deze demosessie gidst Kristof je door Instagram, LinkedIn, Twitter en Pinterest. Maar je maakt ook kennis met minder gekende netwerken als Untappd, Vivino, Goodreads en Strava.

Hoe zit dat nu juist met die stories op Instagram? Waarom zijn politici zo’n grote fans van Twitter? En hoe maak je een inspiratiebord op Pinterest? Kristof D’hanens, bezieler van appstublieft.be, helpt je op weg.

Praktisch

Zowel voor Android als iOS-toestellen! Dit is een online activiteit, via het platform Zoom. Je hebt een pc of tablet met camera en micro en een goeie internetverbinding (kabel nog beter dan wifi) nodig om te kunnen deelnemen. Na je inschrijving en betaling ontvang je enkele dagen voor de activiteit start, een mail met alle praktische gegevens om deel te kunnen nemen aan deze sessie. Download alvast Zoom op je pc of tablet. In onze vragenrubriek (bovenaan, de link naar "vragen") lees je stap voor stap hoe je werkt met Zoom.

Sessies

  • woensdag 24 maart 2021
    9:30 - 11:30
    Bij je thuis - thuis

Locatie

Bij je thuis via Zoom
Online Online Toon op kaart

Prijs

  • Standaardprijs
    5 euro

Begeleiding

Kristof D'hanens

Meer over Kristof D'hanens

In samenwerking met

  • Openbare Bibliotheek Brugge