Een sterker immuunsysteem via je voeding

© Standaard Uitgeverij

Start di 14 december '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek De Garve - Sint-Jozef
Pannebekestraat 33
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Welke functie heeft ons immuunsysteem? Is er een verschil tussen mannen en vrouwen? Hoe kunnen we zelf ons immuunsysteem versterken? En welke rol speelt onze voeding hierin? Dr. ir. Eric De Maerteleire legt het allemaal helder uit. Hij vertelt ook welke invloed van ons slaappatroon, beweging en stress hebben op het versterken of het verzwakken van ons afweersysteem. Welke factoren hebben de sterkste invloed op ons immuunsysteem en wat kan je zelf doen?

Sessies

 • di 14 december '21
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek De Garve - Sint-Jozef - Bibliotheek De Garve - Sint-Jozef

Locatie(s)

 • Bibliotheek De Garve - Sint-Jozef Pannebekestraat 33
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Eric De Maerteleire

Meer over Eric De Maerteleire

In samenwerking met

 • Openbare Bibliotheek Brugge