Energiebabbel: je woning zuinig verwarmen

© Image by Freepik

Start do 20 april '23
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Vrijetijdscentrum Jabbeke
Vlamingveld 40
8490 Jabbeke

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe verwarm je je woning energiezuinig? Welke verplichtinge legt de overheid op, en tegen wanneer? Zullen we (moeten) overstappen op zuinige verwarming en koeling met een warmtepomp? Hoeveel 'Mijn VerbouwPremie' kan je nu krijgen voor welke energiemaatregelen thuis? Waar kan je terecht voor gratis advies en eventueel hulp? Rik De Corte geeft tips en beantwoordt graag je vragen tijdens deze energiebabbel over verwarming.

Praktisch

Voor wie? Deze energiebabbel is gericht op eigenaar-bewoners die hun bestaande woning willen aanpassen om hun factuur voor verwarming (met gas, stookolie of elektriciteit) flink te doen dalen zonder dat ze in de kou hoeven te zitten.

Voor wie niet? Deze energiebabbel is niet gericht op huurders, bewoners van appartementen en eigenaars van recente nieuwbouwwoningen.

Leeftijd? De energiebabbel is voor iedereen. Het is een groot misverstand dat je misschien al te oud bent om je woning energiezuinig te maken.

Sessies

 • do 20 april '23
  19:30 - 21:30
  Vrijetijdscentrum Jabbeke - Default

Locatie(s)

 • Vrijetijdscentrum Jabbeke Vlamingveld 40
  8490 Jabbeke Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Hendrik De Corte

Hendrik De Corte werkt onder meer rond energie en klimaat voor het stadsbestuur van Damme. Hij…
Meer over Hendrik De Corte

In samenwerking met