Erfgoed goed bekeken - Rondleiding in Erfgoedlab Damme

© Jan Darthet

Start vr 17 juni '22
13:30 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 8
Alle tarieven

Waar NEST Stadslab Damme
Kerkstraat 33
8340 Damme

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hoe kijken we naar Erfgoed? Kan erfgoed inspireren en nieuw leven blazen in een verlaten rusthuissite? We nemen je mee op sleeptouw doorheen het Erfgoedlab in het eeuwenoude Sint-Janshospitaal en nemen de proef op de som. Kijk je mee?

Praktisch

We verzamelen in het onthaal van NEST Stadslab Damme, de nieuwe naam voor de culturele werking in het Sint-Janshospitaal Damme. We beperken de groep tot 14 personen en een gids. Het dragen van een mondmasker is enkel binnen verplicht indien de coronamaatregelen hierom vragen. Een koffie is inbegrepen in de prijs.

Sessies

 • vr 17 juni '22
  13:30 - 16:00
  NEST Stadslab Damme - NEST Stadslab Damme

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 10
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 8
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Mariebelle Deceuninck

Meer over Mariebelle Deceuninck

In samenwerking met