Feestelijke hapjes uit de vegetarische keuken

© Creative Commons

Start di 13 december '22
19:00 - 22:00

2 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 62
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Een vegetarische maaltijd is minder chique en feestelijk? Kok Peter Vandermeersch bewijst het tegendeel. Zijn vegetarische bereidingen zijn smakelijk én een feest voor het oog. Hij deelt met jou een aantal producten en ideeën uit de vegetarische keuken. Zelfs kieskeurige gasten zullen niet onberoerd blijven bij deze feestelijke en stralende bereidingen.

Praktisch

Breng een keukenschort mee. Deze activiteit richt zich zowel tot wie zijn/haar eerste stappen zet in de vegetarische wereld als tot wie zich hierin meer wil bekwamen.
Een uitgebreide degustatie is in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 13 december '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3
 • di 20 december '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 73,5
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 62
 • Sociale prijs
  € 12,5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Peter Vandermeersch

Peter Vandermeersch bouwde de voorbije 20 jaar een ruime en professionele vakkennis op omtrent…
Meer over Peter Vandermeersch