Fluid art - gieten met acrylverf

© Philippe Waldack

Start ma 4 juli '22
14:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 40
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Fluid art – pouring of gieten met acrylverf is heel ontspannend en prettig om te doen. Het is een nieuwe beeldtaal in de kunstwereld Door acrylverf te mengen met een pouringmedium en water ontstaat er een gietbaar kleurmengsel. Dit mengsel giet je op een canvas om zo je schilderij te maken. Philippe Waldack, beeldend kunstenaar, demonstreert de basistechniek en begeleidt je in het samenvoegen van verschillende kleuren. Zo creëer je je eigen originele abstracte kunstwerk. En je hoeft hiervoor geen enkele teken- of schilderervaring te hebben.


Praktisch

Breng een schildersschort en wegwerphandschoenen mee. Alle materiaal is in de prijs begrepen. De werkstukken die je maakt kan je niet direct mee naar huis nemen. De vloeiende verf heeft een aantal dagen nodig om te drogen en vervoerd te worden. Tijdens de workshop spreken we af wanneer je die kan komen ophalen.

Sessies

 • ma 4 juli '22
  14:00 - 17:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 2

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 48
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 40
 • Sociale prijs
  € 8
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Philippe Waldack

Philippe Waldack heeft door de jaren heen via intuïtief tekenen/schilderen, waar het creëren van…
Meer over Philippe Waldack