Geef je partnerrelatie een boost

© Brigitte Mortier

Start do 22 februari '24
19:00 - 21:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 45
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Liefdesrelaties zijn zeer boeiend, maar lopen helaas niet altijd over rozen. De tijd toen je uitgebreid met elkaar kon praten over belangrijke thema’s en je volop aandacht had voor elkaar lijkt soms ver weg. Misschien krijg je ook het gevoel van naast in plaats van mét elkaar te leven? Of misschien sta je aan de start en wil je graag handvaten om het zo goed mogelijk te doen samen? Brigitte Mortier geeft je heel wat tips om (meer) verbinding, ontspanning en verdieping te creëren met je partner. Je leert de verschillen in hechtingspatronen en liefdestaal kennen. En je leert hoe je op een verbindende manier je verlangens kan uiten.

Praktisch

Je kan deze reeks alleen of samen met je partner volgen.

Sessies

 • do 22 februari '24
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • do 29 februari '24
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5
 • do 7 maart '24
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 54
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan betaal je vrijwillig een surplus en zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 45
 • UiTPAS kansentarief
  € 9
  Wie in onze regio woont (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, Jabbeke, Knokke-Heist, Oostkamp, Torhout, Zuienkerke) en een beperkt inkomen heeft, kan een 'Uitpas verlaagd tarief' aankopen (1 euro). Zo geniet je van het Uitpaskansentarief: 80% korting op Uitpasactiviteiten. Wie komt in aanmerking voor het Uitpaskansentarief? - Personen met actieve schulden in budgetbeheer, budgetbegeleiding of collectieve schuldenregeling - Personen met een leefloon of gelijkgestelde OCMW-steun - Personen met inkomensgarantie voor ouderen (IGO) of gewaarborgd inkomen bejaarden (GIB) - Niet-begeleide minderjarige vreemdeling - Mensen met een verhoogde tegemoetkoming Val je onder één van deze categorieën, dan heb je zonder bijkomend onderzoek recht op een UiTPAS aan het kansentarief. Personen met een beperkt inkomen kunnen na een inkomensonderzoek ook in aanmerking komen voor het kansentarief. Let wel: de kosten voor materiaal of maaltijden gekoppeld aan een activiteit, vallen soms buiten het Uitpas Kansentarief. Meer info? Ga dan langs bij het OCMW of het Sociaal Huis in jouw buurt.

Begeleiding

Brigitte Mortier

Al van jongs af aan heb ik een passie voor mensen : hun verlangens, dromen, overtuigingen,…
Meer over Brigitte Mortier