Gitaar en ukelele special - ABBA!

© Creative Commons

Start wo 5 juli '23
19:30 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 15
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Net geen veertig jaar geleden won Abba met glitterkostuums, plateauzolen en het aanstekelijke 'Waterloo’ het Eurovisiesongfestival. De rest is (pop)geschiedenis. SOS, Mamma Mia, Fernando, Dancing Queen... hun hits zijn nog steeds springlevend. Bart Merlevede nodigt je uit voor een vrolijke zomersessie zang en gitaar/ukelele-spel. Bjorns en Agnetha's van het Brugse Ommeland: wij verwachten jullie!

Praktisch

We zingen liedjes van ABBA en begeleiden onszelf met gitaar en ukelele. De gekozen liedjes zijn toegankelijk en vereenvoudigd: iedereen die een beginnersreeks heeft gevolgd of enkele akkoorden kan spelen is welkom. Een ideaal oefenmoment om je repertoire uit te breiden. Breng je instrument mee.

Neem je deel aan alle drie de Gitaar- en Ukelele specials (Country, ABBA en The Beatles)? Dan krijg je een pakketkorting van €5.

Sessies

 • wo 5 juli '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 18
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 15
 • Sociale prijs
  € 3
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Bart Merlevede

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te…
Meer over Bart Merlevede

In samenwerking met