Gitaar - vervolgreeks

© Creative Commons

Start ma 8 mei '23
19:30 - 22:00

4 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 55
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Je bouwt verder op je basiskennis en verfijnt je gitaarspel: rijkere akkoorden, de kwintencirkel, transponeren, bluesschema's, tokkeltjes enz.... Je oefent tal van technieken, speelt je favoriete nummers en maakt kennis met enkele genres: blues, folk en pop. Je krijgt ook een introductie van enkele jazzakkoorden en powerakkoorden. Er is tijd en ruimte om je ervaring en ideeën uit te wisselen met andere deelnemers en je krijgt de gelegenheid om af te sluiten met een individuele presentatie van een lied of instrumentaal stuk.

Praktisch

Notenkennis is niet noodzakelijk. Deze cursus is geschikt voor wie al een basiskennis gitaar heeft en/of voor wie de cursus 'Gitaar voor beginners' volgde. Breng je (akoestische) gitaar mee.

Sessies

 • ma 8 mei '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • ma 15 mei '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • ma 22 mei '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8
 • ma 5 juni '23
  19:30 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 66
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 55
 • Sociale prijs
  € 11
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Bart Merlevede

Bart Merlevede is muziektherapeut en geeft reeds meer dan 15 jaar muzikale vorming, overal te…
Meer over Bart Merlevede

In samenwerking met