Heerlijk Brugge 2022

© Stad Brugge

Proef de toekomst op Heerlijk Brugge: noten, peulen & zaden

Start zo 22 mei '22
9:00 - 17:00

1 sessie

Prijs

Gratis: € 0
Alle tarieven

Waar Koningin Astridpark
Park 2
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Wist je dat er kaas bestaat gemaakt van noten? En dat kikkererwten ook groeien in België? Heb je al gehoord dat tempeh gemaakt wordt met gefermenteerde sojabonen? En wat is nu het verschil tussen gierst en boekweit?

𝘞𝘦 𝘦𝘵𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘻’𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳 𝘯𝘰𝘵𝘦𝘯, 𝘱𝘦𝘶𝘭𝘦𝘯 𝘦𝘯 𝘻𝘢𝘥𝘦𝘯. 𝘖𝘯𝘵𝘥𝘦𝘬 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘥𝘦𝘻𝘦 𝘥𝘶𝘶𝘳𝘻𝘢𝘮𝘦 𝘦𝘯 𝘨𝘦𝘻𝘰𝘯𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘨𝘳𝘦𝘥𝘪ë𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘪𝘫𝘥𝘦𝘯𝘴 𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘉𝘳𝘶𝘨𝘨𝘦!

Kom op zondag 22 mei naar het Astridpark in Brugge, en maak ook kennis met lokale bedrijven en organisaties die inzetten op duurzame voeding. Ze geven je graag een inkijk achter de schermen. Proef, leer bij en ontmoet elkaar tijdens deze gemoedelijke dag .


𝗛𝗘𝗧 𝗣𝗥𝗢𝗚𝗥𝗔𝗠𝗠𝗔

09u00 - 11u00 | Brunchen met lekker lokaal en seizoensgebonden producten: Bestel op voorhand jouw brunchbag via de site van Brugs Food Lab

11u00 - 17u00 | Alles over noten, peulen en zaden - Boerenmarkt - Ontdek de leden van het Brugs Food Lab - Kinderactiviteiten


𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗲𝗻

Zelf eens proeven hoe lekker lokale en seizoensgebonden producten zijn? Bestel dan de brunchbag via de website brugsfoodlab.be en kom brunchen vanaf 9u.


𝘏𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬 𝘉𝘳𝘶𝘨𝘨𝘦 𝘪𝘴 𝘦𝘦𝘯 𝘦𝘷𝘦𝘯𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵 𝘨𝘦𝘰𝘳𝘨𝘢𝘯𝘪𝘴𝘦𝘦𝘳𝘥 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘥𝘪𝘦𝘯𝘴𝘵 𝘬𝘭𝘪𝘮𝘢𝘢𝘵, 𝘮𝘪𝘭𝘪𝘦𝘶 𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦𝘳𝘦𝘯𝘸𝘦𝘭𝘻𝘪𝘫𝘯 𝘪𝘯 𝘴𝘢𝘮𝘦𝘯𝘸𝘦𝘳𝘬𝘪𝘯𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘉𝘳𝘶𝘨𝘴 𝘍𝘰𝘰𝘥 𝘓𝘢𝘣.

Het festival (H)eerlijk Brugge focust op lokale, duurzame en gezonde voeding. Deze editie gaat opnieuw door in het Astridpark. Bezoek de standenmarkt met proevertjes en/of doe-activiteiten en maak kennis met de verschillende organisaties die rond dit thema werken. Meer info vind je op www.brugge.be/heerlijk.

Praktisch

Je hoeft je niet in te schrijven.

Sessies

  • zo 22 mei '22
    9:00 - 17:00
    Koningin Astridpark - Koningin Astridpark

Locatie(s)

Prijs

  • Gratis
    € 0

Begeleiding

Lobke Vermeire

Organiseert en coördineert het aanbod rond de thema's maatschappij, duurzaamheid,…
Meer over Lobke Vermeire

Lander Hoornaert

Meer over Lander Hoornaert

In samenwerking met