Heilzame kruidenkracht.

© Picture by Freepik

Start do 25 mei '23
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 29
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

De zomer is in aantocht! Een seizoen vol moois, waaronder een overvloed aan bloemen, planten en kruiden. Veel van deze zomerbloeiers hebben een helende kracht. Caroline Tant, herboriste, vertelt je uitvoerig over geneeskrachtig bloemen en planten. Met Aloë Vera, Arnica, groene klei, kamille, goudsbloem, honing,...maak je enkele bereidingen voor je kruidenapotheek. Insecten- en muggenbeten, blauwe plekken, reisziekte, allergieën, zonnebrand, slapeloosheid, snij-en schaafwonden kunnen je zomerplannen niet meer dwarsbomen!

Praktisch

Je maakt tijdens de workshop bereidingen voor je eigen kruidenapotheek.

Sessies

 • do 25 mei '23
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 3

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 35
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 29
 • Sociale prijs
  € 6
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Caroline Tant

Meer over Caroline Tant