I see tea in icetea - workshop

© Creative Commons

Start di 5 juli '22
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 26
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Mmm … de zomer! Voel de zon op je huid en laat je haren waaien in de wind. En bij warme temperaturen passen koele drankjes. Wist je dat je met theeblaadjes van de camellia sinensis allerlei brouwsels kan maken? En dat die nog lekker zijn ook? Samen met theesommelier Véronique Sanctobin ontdek je de beste manieren om thee koud te zetten, al dan niet met toevoeging van fruit en kruiden. Je staat stil bij de alternatieven voor geraffineerde suiker. Uiteraard ga je ook proeven. Je gaat naar huis met een voldaan gevoel, een paar receptjes en een heleboel praktische tips!

Sessies

 • di 5 juli '22
  19:00 - 22:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 5

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 31
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 26
 • Sociale prijs
  € 5
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Veronique Sanctobin

Véronique Sanctobin is theesommelier en stichtend lid van de professionele vereniging Sommelier…
Meer over Veronique Sanctobin