"Ik word wij"-collage. Van zelfportret naar groepsportret

© Creative commons

Zomerbar@HoT

Start zo 21 augustus '22
14:00 - 16:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 0
Alle tarieven

Waar House of Time
Komvest 45
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Met een bonte verscheidenheid aan materialen maak je een heel eigen en uniek zelfportret. Hoe zie je jezelf? Welk (zelf)beeld wil je neerzetten? Welke eigenschappen zet je in de verf? Een realistisch portret hoeft niet, wel jouw creatie van jezelf. Je knipt, plakt, scheurt en lijmt met verf, papier, wol, krijt, stof. Het resultaat krijgt een plekje in een grote, bonte collage vol aparte zelfportretten. Ik word wij!

Praktisch

Met diverse materialen (verf, knipsels, krijt, stofjes...) maak je een zelfportret dat deel wordt van een groepscollage. Je neemt je zelfportret dus niet mee naar huis maar draagt wel bij aan een authentiek en origineel 'Gesamtkunstwerk'. We starten om 14u maar je knutselt zo lang (of zo kort) als je wil, begeleid en geïnspireerd door kunstenares Sarah Zollmarsch. Voor alle leeftijden! Ga zeker ook eens kijken in de Joert naar 'Kyoshi', een tentoonstelling over body positivity.

Op 20 en 21 augustus 'kampeert' Avansa in de mooie en gezellige site House of Time. We bemannen er de bar en verzorgen enkele fijne activiteiten. Helemaal gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Van harte welkom op deze zomerse rendez-vous.

Sessies

  • zo 21 augustus '22
    14:00 - 16:00
    House of Time - Pakhuizen

Locatie(s)

Prijs

  • Standaardprijs
    € 0

Begeleiding

Sarah Zollmarsch

'Muziek geneest wonden. (...) Kunst geneest wonden. Met name de liefde heelt wonden!’ is een citaat…
Meer over Sarah Zollmarsch

In samenwerking met

Meer zoals dit

Deze activiteit maakt deel uit van het project Zomerbar@HoT - Avansa zomert in House of Time