In het spoor van ikigai – lezing door Christina Van Geel

© Christina Van Geel

Start do 28 oktober '21
19:30 - 21:30

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 5
Alle tarieven

Waar Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels
Xaverianenstraat 3
8200 Sint-Michiels

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Christina Van Geel vertelt over haar persoonlijke zoektocht naar wat echt telt en haar kennismaking met de zin en onzin van 'Ikigai'. Ze doorspekt haar verhaal met echo's van filosofen, dichters en levenskunstenaars - oa Dirk De Wachter, Leo Bormans, Alicja Gescinska, Johan Braeckman, Stef Bos - en flarden muziek en poëzie. Een totaalervaring die je blik scherper moet stellen op wat echt telt in je leven en die je een reden geeft om voor op te staan.

Sessies

 • do 28 oktober '21
  19:30 - 21:30
  Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels - Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels

Locatie(s)

 • Bibliotheek Xaverianen - Sint-Michiels Xaverianenstraat 3
  8200 Sint-Michiels Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 6
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 5
 • Sociale prijs
  € 1
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Christina Van Geel

Meer over Christina Van Geel

In samenwerking met