Is mindfulness iets voor mij?

© Creative Commons

Start za 12 maart '22
10:00 - 12:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 10
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Mindfulness kan helpen bij piekeren, bij stress en bij het (leren) omgaan met emotionele en fysieke pijn. Het integreert technieken uit de boeddhistische meditatietradities en inzichten uit de westerse psychologie. Het is bovenal een bijzondere manier van aandacht geven: open, nieuwsgierig en zorgzaam.

Uit onderzoek blijkt dat het volgen van mindfulnesstraining kan bijdragen aan vermindering van stress, verlaagde kans op depressie en een grotere levenskwaliteit.

Wil je weten wat Mindfulness precies is, of het nuttig kan zijn voor jou en hoe je een waarachtige aanpak kan herkennen? Dan zet Amalia Vermandere je graag op weg. Ze oefent zelf dagelijks met mindfulness en mindful yoga en geeft er les in. Ze werkte vele jaren als osteopaat, volgde een erkende mindfulness-opleiding en geeft sinds 2016 de achtdelige basisreeks.

Sessies

 • za 12 maart '22
  10:00 - 12:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 8

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 12
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 10
 • Sociale prijs
  € 2
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.187€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.781€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Amalia Vermandere

Amalia houdt van verhalen, muziek spelen, zingen, schrijven, dichten, componeren, vallen en weer…
Meer over Amalia Vermandere