Jouw song op de mondharmonica

© Ivan Van de Cappelle

Start wo 15 juni '22
19:00 - 21:00

3 sessies

Prijs

Standaardprijs: € 68
Alle tarieven

Waar Avansa regio Brugge vzw
Sint-Pieterskerklaan 5
8000 Brugge

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Heb je al wat ervaring heeft op de mondharmonica? Doe dan mee met deze fijne reeks. Na een korte opfrissing leer je een liedje naar keuze spelen. De lesgever begeleidt je op gitaar, wat een echte live sound geeft. We sluiten af met een klein optreden: elke deelnemer brengt zijn of haar song voor een beperkt publiek van vrienden en familie. Wie durft?

Praktisch

Voor wie al wat kan spelen of de beginnersreeks mondharmonica volgde. Op de laatste sessie houden we een klein optreden voor familie en vrienden.

Sessies

 • wo 15 juni '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7
 • wo 22 juni '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7
 • wo 29 juni '22
  19:00 - 21:00
  Avansa regio Brugge vzw - lokaal 7

Locatie(s)

 • Avansa regio Brugge vzw Sint-Pieterskerklaan 5
  8000 Brugge Toon op kaart

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 82
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 68
 • Sociale prijs
  € 14
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.230 € (alleenstaande zonder kinderen) of 1.846 € (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Avansa kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "vragen".

Begeleiding

Marc Borms

Marc Borms: Ik ben al meer dan 35 jaar bezeten door piano, gitaar, harmonica, blues, gospel,…
Meer over Marc Borms