Kaartjes maken met gekleurde was

© Creative Commons

encaustic techniek

Start di 19 april '22
19:00 - 22:00

1 sessie

Prijs

Standaardprijs: € 33
Alle tarieven

Waar Tope
Hofplein 4
8020 Ruddervoorde

Meer info over de locatie(s)

Begeleiding

Hou je van een zelf gemaakte wenskaart voor een verjaardag of andere gelegenheid? Of wil je graag je familie en vrienden op een originele manier verrassen met een klein geschenkje? Dan is dit iets voor jou. Je moet bovendien niet kunnen tekenen of schilderen. Je gebruikt blokjes gekleurde was die je laat samensmelten met behulp van een strijkijzertje. Met de kleuren die ontstaan kan je de prachtigste patronen en schakeringen maken. Creatieve duizendpoot Patricia Van Hoecke geeft je heel wat uitleg en toont wat je allemaal met de encaustic techniek kan doen. Ondertussen mag je ook volop experimenteren. Je maakt zo heel persoonlijke werkjes!

Praktisch

Het papier en de enveloppen voor heel wat kaartjes, de gekleurde was, lakken en het gebruik van de strijkijzertjes zijn in de prijs begrepen.

Sessies

 • di 19 april '22
  19:00 - 22:00
  Tope - De Pastorie

Locatie(s)

Prijs

 • Solidariteitsprijs
  € 40
  Kies je voor de solidariteitsprijs? Dan zorg je er mee voor dat onze activiteiten betaalbaar blijven voor iedereen. Je betaalt een surplus dat wij gebruiken om de sociale prijs te hanteren voor wie het minder breed heeft. Een warm en solidair gebaar!
 • Standaardprijs
  € 33
 • Sociale prijs
  € 7
  Je komt in aanmerking voor de sociale prijs als je cliënt bent bij het OCMW (in Brugge: als je een "participatiekaart" hebt) OF als je in budgetbeheer of in collectieve schuldenregeling bent OF als je een inkomen geniet dat onder de Europese Armoedegrens ligt ("Inkomen" omvat alles, ook kinderbijslag, onderhoudsgeld, huurgelden...), dus minder dan 1.139€ ( alleenstaande zonder kinderen) of 1.708€ (koppel zonder kinderen). Je hoeft geen attesten voor te leggen, we rekenen op je eerlijkheid en je openheid. Vormingplus kan je wel om uitleg vragen. Details vind je onder de knop "praktisch".

Begeleiding

Patricia Van Hoecke

Als creatief onderneemster is Patricia vooral actief in het geven van Encaustic workshops.Daarnaast…
Meer over Patricia Van Hoecke

In samenwerking met

 • Tope
 • Gemeentebestuur Oostkamp